Geruchten
11 mei 2007 - Ron Smeets

Nieuwe Sony Ericsson Walmanphone?

Tja, dat is natuurlijk de vraag bij het zien van deze foto. De bron, forumbezoeker deuxani, was ook een van de eersten die foto's van de P1i, toen nog P700 of M610 genoemd, wist te bemachtigen.

Nu hebben we natuurlijk net de presentatie van 4 nieuwe Sony Ericsson modellen achter de rug en daarbij zaten (bewust) geen walkman- en camphone om te voorkomen dat de focus van de verzamelde pers en consumenten op die populaire toestelmodellen zou komen te liggen.

Het toestel op deze foto ziet er een beetje uit als de K550, maar dan in Walkman uitvoering. Echter, er is ook al een Walkmanversie van de K550 namelijk de W610. Wat verder wel nog opvalt is de camera aan de voorzijde. Beeldbellen? 3G UMTS of HSDPA?

Wie het weet mag het zeggen. . .

Via: JustAMPGerelateerde links:
Aankondiging nieuwe toestellen Sony Ericsson in Londen
PSP Phone van Sony Ericsson op komst?
De Sony Ericsson 'Sophia', Cybershot versie van de 'Ai'?
Sony Ericsson op iPod koers?!?
Goedkope Walkmanphone van Sony Ericsson?!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.