Nieuws
07 juni 2007 - Ron Smeets

Nieuwe Sony Ericsson Walkman- en Cybershot phones

Het is nog geen maand geleden dat Sony Ericsson een wereldwijde persmeeting in diverse landen organiseerde ter gelegenheid van de P1i, T650i, S500i en T250i.

Toen gingen ook al de geruchten rond dat mein eigenlijk nog een vijfde toestel had willen introduceren, vermoedelijk een 5MP Cybershot phone (de K850i???), maar dat op het laatste moment uitstelde om te voorkomen dat dat toestel teveel aandacht zou wegkapen van de overige vier nieuwe modellen.

Gezien de komst van de Nokia N95 en diens populariteit was het te verwachten dat Sony Ericsson het uitstel niet te lang zou laten duren en zie hier (afbeelding hierboven) de aankondiging van een launch-party voor 14 Juni in Berlijn.

Die avond zal de verzamelde pers vijf nieuwe toestellen te zien krijgen waaronder ook nieuwe Walkman- en Cybershot Phones. Welke modellen het worden is natuurlijk nog niet bekend, maar de afgelopen weken zijn weer genoeg gerurchten verspreid. Zo zagen we de onder andere de W970, K850i (Sofia) en 'Lizy' de revue passeren.

Daarnaast worden in Berlijn ook enkele nieuwe accessoires gepresenteerd. MobileCowboys zal die avond weer aanwezig zijn op uitnodiging van Sony Ericsson. Wordt dus zeerzeker vervolgd. . .Gerelateerde links:
Sony Ericsson presenteert 5 megapixel toestel op 14 Juni
Sony Ericsson P3i al op komst?
Nieuwe foto van de Sony Ericsson Lizy?
Foto’s van de Sony Ericsson W970 ‘Adriana’?
Aankondiging nieuwe toestellen Sony Ericsson in Londen
Nieuwe Sony Ericsson Cybershot of Walkman Phone?
Specs en foto's van de Sony Ericsson K850i opgedoken
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.