Geruchten
10 april 2008 - Ron Smeets

Nieuwe Sony Ericsson spy-foto's van de P5 (Paris) en P3i

UPDATE: Een nieuwe dag, een nieuwe foto van Sony Ericsson's P5 'Paris'. Het plaatje dat nu hierboven staat is afkomstig van ene 'm-one' op SE-World. . .

Ik vind overigens wel dat deze nieuwste afbeelding meer weg heeft van een 'Photoshop' productie dan de foto's die tot nu toe gespot werden, maar dit ter zijde.

Vandaag zijn wederom enkele foto's uitgelekt van twee Sony Ericsson toestellen die de gemoederen al een tijdje bezig houden.

Op de foto hierboven, afkomstig van het Tjechische Sony-Ericsson-cz is de P3i te zien, naast de reeds bekende P1i die al een tijdje in de winkels ligt.

De foto hieronder is wederom afkomstig van The Unofficial Sony Ericsson Blog en is inmiddels het vierde plaatje van de P5 (de derde van SE-NSE).Gerelateerde links:
Derde foto P5 opgedoken
Nog een foto van de Sony Ericsson P5 'Paris'
Eerste échte foto van de Sony Ericsson P5i 'Paris' gespot
Nog een P3i concept gespot
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.