Toestellen
23 mei 2006 - Ron Smeets

Nieuwe Sony Ericsson muziek GSM in Engeland al te koop

In Engeland heeft Sony Ericsson in samenwerking met Vodafone de V630i UMTS walkmanphone al op de markt gebracht.

Het toestel, dat qua look-and-feel en specs nogal op de W810i lijkt, komt binnenkort ook in Nederland in de winkels, maar de Engelsen kunnen hem nu dus al bewonderen.

Voor de volledigheid, de V630i wordt uitgevoerd met een 2MP cam, triband GSM, 10 Mb intern geheugen en Memory Stick Micro en A2DP Bluetooth audio output. Deze laatste feature is nou precies het enige noemenswaardige dat de W810i mist ten opzichte van de Vodafone Sony.Gerelateerde links:
De weinig verrassende W700
Sony 'Mulan' wordt de W300i
Goedkope Walkmanphone van Sony Ericsson?!
Demofilmpje W810i online
Nog een nieuwe Walkmanphone van Sony?!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.