Geruchten
20 augustus 2007 - Ron Smeets

Nieuwe Sony Ericsson Cybershot phone gespot?

Zo op het eerste gezicht lijkt deze nieuwe Cybershot Camphone op een geheel zwarte versie de K850i die over een paar maanden op de markt gaat komen maar als we de bron mogen geloven is dit toch echt een ander model.

Welk model dat dan zou moeten zijn is nog maar de vraag. Bovendien tonen de foto’s niet meer dan de behuizing van een Sony Ericsson toestel. Grote kans dat dit dus fake is.

Het feit dat de foto’s afkomstig zijn van een Chinese site maken het er al niet geloofwaardiger op. . . Meer foto’s:Gerelateerde links:
[Gerucht] Sony Ericsson geeft persconferentie op 14 Augustus en lanceert nieuwe site
Specs en foto's van de Sony Ericsson K850i opgedoken
Sony Ericsson introduceert de K770 Cybershot phone
Nieuwe Sony Ericsson Cybershot en -Walkman GSM's?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.