Geruchten
09 maart 2007 - Ron Smeets

Nieuwe Sony Ericsson Cybershot en -Walkman GSM's?

Op een Chinese site zijn twee foto's opgedoken waarop een nieuwe Sony Ericsson Cybershot GSM en een nieuwe Walkman Phone te zien zijn.

Een nieuwe Cybershot GSM zou zeker geen overbodige luxe zijn want het huidige topmodel, de K800i (ietwat geupdate met de K810i) is toch al weer meer dan een jaar op de markt.

Op de foto hierboven zie je de foto van de Sony Ericsson 'Sneff'. Duidelijk te zien is dat het toestel zo op het eerste gezicht nauwelijks iets weg heeft van de huidige Cybershot camphones. Veel meer is er ook niet van bekend.

De Walkman GSM die (foto hieronder) getoond wordt zou de W750 moeten worden als we de Chinese geruchten mogen geloven. Die ziet er in ieder geval wel uit als een 'normale' walkmanphone. Rekening houdend met het feit dat de W880i pas enkele weken op de markt is vraag ik mij af of we uberhaupt zo snel al weer een nieuwe Walkman GSM van Sony Ericsson mogen verwachten.

Of deze toestellen dus echt bestaan zal de tijd (of de CeBIT volgende week) moeten leren . . .Gerelateerde links:
De Sony Ericsson 'Sophia', Cybershot versie van de 'Ai'?
Sony Ericsson’s nieuwe Walkmanphone topper, de W880i
Sony Ericsson W880 'Ai' officieel gepresenteerd
Sony Ericsson K770i, 'Li', gespot?!
Is dit de nieuwe Sony Ericsson Cybershot camphone?
De GSM voor de echte blogger: Sony Ericssons K800i
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.