Geruchten
26 juli 2008 - Ron Smeets

Nieuwe Sony Ericsson aankondiging binnen twee weken

Ik heb uit zeer betrouwbare bron vernomen dat Sony Ericsson, zo kort na de lancering van de drie nieuwe Walkmanphones, binnen nu en twee weken nog een (of meerdere) nieuwe product(en) gaat onthullen.

Wat er dan aangekondigd gaat worden, toestellen, accessoires, diensten, en op welke dag (datum) precies is nu nog niet bekend. Wie het denkt te weten mag het zeggen. Dus: 'Ladies and Gentlemen, start your speculation!'Gerelateerde links:
Sony Ericsson introduceert de W902, W595 en W302
Sony Ericsson lanceert nieuwe Walkman phone op 22 Juli
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.