Geruchten
13 januari 2006 - Ron Smeets

Nieuwe smartphone van E-TEN?

Engadget heeft een tekening (!?) van wat de nieuwe smartphone van E-TEN zou moeten worden, de G500.

Volgens haar bronnen zou het toestel voorzien worden van een 400MHz processor van Samsung, 1.3MP cam, Quad-band ondersteuning (ook bekend als Global Roaming), MiniSD slot en een 2.8inch QVGA scherm (240x320). Verder zou hij geen WiFi meer hebben zoals zijn grote broer, de M500, maar wel SiRFstar III GPS. Als OS zou gekozen zijn voor Windows Mobile 5.0.

Ook qua uiterlijk lijkt ie verder erg veel op de M600 die enkele maanden geleden geintroduceerd werd, maar daarbij moeten we wel in ons achterhoofd houden dat het hier dus gaat om een illustratie en geen sneaky gekiekte foto.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.