Toestellen
08 juli 2008 - Ron Smeets

Nieuwe Skypephone op komst

Bij de FCC is een nieuw model van de Skypephone opgedoken, de WMA8709.

Het nieuwe toestel is afkomstig van de Chinese toestel fabrikant Amoi. Behalve de pre-installed Skype software zal deze Skypephone ook voorzien worden van een 3.2 megapixel camera en WiFi maar helaas geen 3G support (UMTS/HSDPA).

De nieuwe Skypephone zal binnenkort uitgebracht worden door de Engelse provider '3' die ook het eerste model in haar collectie had. Over een eventuele release hier in Nederland en/of België is nog niets bekend.

Nog enkele foto's:Gerelateerde links:
De eerste echte Skype telefoon
Skype Travel muis
De 'SkypePhone' van dichtbij bekeken
Skype 3.0 Beta uitgebracht
Skype in China tot minstens 2008 'illegaal'
Skype en Hutchison 3G bundelen diensten
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.