Geruchten
28 januari 2011 - Ron Smeets

Nieuwe Sidekick 4G wordt door Samsung gemaakt

De Sidekick, of HipTop zoals een van de oudere modellen hier in Nederland genoemd werd, is bij ons nooit echt populair geweest. In de VS lag (en ligt) dat iets anders. Mede dankzij celebs als Paris Hilton en basketballer Dwayne Wade is het toestel aan die kant van de Atlantische Oceaan al jaren een succes.

Bij TMO News is nu foto's opgedoken van de volgende generatie van dit toestel, de Sidekick 4G. Opvallend is daarbij dat het gerucht gaat dat deze Sidekick door Samsung geproduceerd zou zijn.

In het verleden waren dat Sharp en Danger. Op de foto van de achterzijde van het toestel (tweede kiekje hieronder) is duidelijk het Samsung logo te zien. Opvallend is verder ook nog de constattering (zie foto's) dat de Sidekick 4G voorzien is van Android (2.2.1). Verder is ook een front camera te zien. Meer specs van de nieuw Sidekick zijn er nog niet, maar voor ons zal dat toestel ook niet echt van belang zijn omdat ik denk dat ook dit model, net als de vorige drie, officieel niet naar Nederland gaat komen. Tenzij Samsung en T-Mobile anders mochten besluiten. Sidekick-4G-Rumor-2801-a Sidekick-4G-Rumor-2801-c Sidekick-4G-Rumor-2801-b

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.