Geruchten
15 oktober 2007 - Ron Smeets

Nieuwe Sharp Smartphone voor Vodafone?

Op de foto's hierboven en na de klik is de nieuwe Sharp SX663 te zien in een overduidelijk Vodafone jasje. Behalve in rood zal de SX663 ook in donkergrijs en groen geleverd gaan worden.

De vraag is nu natuurlijk of, en zo ja wanneer, deze Smartphone ook in Nederland bij Vodafone gaat opduiken. Op de site wordt hij in ieder geval nog niet vermeld.

De specs die tot nu toe bekend zijn spreken over een slider model met quadband GSM, UMTS en HSDPA (3.6 Mbps), een 2.2 inch QVGA display, 2 megapixel camera, Bluetooth, mini USB (ook voor het opladen), een multimedia speler, 50 MB intern geheugen en een microSD geheugenkaart (optioneel). De afmetingen zijn 101.4x47.8x15.3mm en hij weegt 93 gram.

Meer foto's:Gerelateerde links:
Nieuwe Sharp 812SH in 20 kleuren
Drie McLaren Mercedes toestellen van Vodafone
Sharp V201 voor Vodafone
Sharp introduceert eerste GSM met VGA scherm
Sharp en Vodafone met ultra-high resolutie scherm
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.