Toestellen
29 januari 2007 - Ron Smeets

Nieuwe Sharp 812SH in 20 kleuren

De Japanse mobiele provider Softbank kondigde onlangs haar 'lentecollectie' toestellen aan. Een elftal mobieltjes die wij waarschijnlijk nooit in de Nederlandse telefoonwinkels zullen mogen bewonderen.

Een van de aangekondigde toestellen valt echter wel op, de Sharp 812SH wordt namelijk in maar liefst 20 verschillende kleuren leverbaar, van standaard wit, zwart en roze tot fluoriserend geel, groen, blauw, rood en zo ongeveer elke pastelkleur die daar tussen zit.Gerelateerde links:
Samsung's iPod GSM nu ook in zes kleuren
Regenboog iPods in 23 kleuren
The United Colours of Benetton Phones
Kleurrijke Palm Treo 680 gepresenteerd
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.