Toestellen
02 juni 2006 - Ron Smeets

Nieuwe serie gouden RAZR's op komst

Toen Dolce & Gabbana enkele maanden geleden samen met Motorola een gouden versie van de RAZR op de markt brachten hadden maar weinigen voorspeld dat de 1000 geproduceerde toestellen binnen enkele dagen compleet uitverkocht zouden raken.

Bovendien verschenen vrijwel direct daarna diverse exemplaren voor meer dan het winkelbedrag op eBay waar ze als verzamelobject aangeboden werden voor bedragen tussen de 2 en 3 duizend dollar.

Dit succes heeft er voor gezorgd dat Moto en D&G de handen opnieuw ineen geslagen hebben en dat diegenen die eind vorig jaar achter het net visten nu alsnog de kans krijgen er eentje te bemachtigen. Wanneer, waar en voor hoeveel de tweede generatie gouden RAZR's te koop zullen zijn is nog niet bekend.Gerelateerde links:
Supermarkt verloot gouden GSM's
Winnaar NK SMS in 40.23 seconden
Bijzonder complete gouden Nokia 8800
Gouden RAZR bij Dolce & Gabbana
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.