Geruchten
12 oktober 2007 - Ron Smeets

Nieuwe SE modellen voor 2008: W970i, K830i en K860i

Op bovenstaande 'poster' zouden een drietal nieuwe Sony Ericsson toestellen te zien zijn die in 2008 op de markt gaan komen.

Natuurlijk gaat het hier nog om een gerucht waarvan nog geen enkele informatie door Sony Ericsson zelf bevestigd, danwel ontkend is.

Enfin, we zien dus de W970i die aan de voorzijde een iPod (Red) achtige clickwheel bediening heeft en waarvan de achterkant meer lijkt op de Japanse vlag. Wellicht dat dat een hint is? Overigens zijn in de afgelopen maanden al meer geruchten over een W970 (Adriana) opgedoken. De versie die we hier zien heeft een 5 megapixel camra.

Het tweede toestel op de poster (rechtsboven en -onder) is de K830i, een mid-range Cybershot toestel met 3.2 megapixel camera. Volgens de bron een mogelijke opvolger van de K810i. Ook de K830 werd al eerder, in een andere vorm, gespot.

Het derde model is de K860i. Hierover kan men, behalve deze foto, nog niets melden. Op de foto ziet hij er in ieder gaval uit als een K810i met groter display.

In hoeverre deze geruchten geloofwaardig zijn kan ik niet met zekerheid beoordelen, maar ik neem ze vooralsnog met een behoorlijke korrel zout ;-)Gerelateerde links:
Foto’s van de Sony Ericsson W970 ‘Adriana’?
Nog een nieuwe Sony Ericsson op komst?
Nog eentje dan, de Sony Ericsson W990i
Windows Mobile toestel van Sony Ericsson op komst?!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.