Geruchten
25 september 2012 - Ron Smeets

Nieuwe screenshots van het BlackBerry 10 OS gespot

BlackBerry Italia heeft enkele (nieuwe) screenshots 'gevonden' van het BlackBerry 10 OS. Helaas hebben ze er ook een bijzonder irritant geplaatst (en lelijk ;)) watermerk aan toegevoegd, maar toch.

De nieuwe screenshots tonen het startscherm van BlackBerry Maps, twee schermen met instellingen en notificaties en een foto van de browser met benchmark test.

Behalve het feit dat BB10 dus WiFi tethering (hotspot) lijkt te ondersteunen is dit verder geen echt spannend 'nieuws' maar aangezien RIM, tot eind deze week, zelf blijft volharden in het mondjesmaat weggeven van informatie heb ik ze hieronder toch maar even bij elkaar gezet.

blackberry10-posta-elettronica blackberry10-wi-fi-hotspot blackberry10-maps blackberry10-browser

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.