Nieuws
18 juli 2009 - Ron Smeets

Nieuwe Samsung toestel aankondigingen vanaf 14 Augustus

Sommige lezers hebben het al gemerkt. De zomervakanties zijn in een groot deel van Nederland (en de rest van Europa) losgebarsten en dus is ook de jaarlijkse komkommertijd aangebroken ;-)

Gisteren ontving ik wel nog een leuk teasertje van Samsung waarin gemeld werd dat de eerstvolgende nieuwe toestel aankonidingen van de Koreaanse fabrikant gepland staan op 14 en 28 Augustus. In totaal gaat het om 4 toestellen, aldus Samsung.

Welke toestellen? Dat houden ze natuurlijk nog even geheim. Wellicht dat de nieuwe Armani en de i7500 daar ook bij zijn. Iemand nog andere suggesties?

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.