Geruchten
08 juni 2009 - Ron Smeets

Nieuwe Samsung smart- en fashion phones in Milaan en Londen

Het lijkt erop dat we ons, na de mogelijke presentatie van de nieuwe iPhone vanavond (Nederlandse tijd), de komende zeven dagen kunnen gaan opmaken voor enkele (leuke) Samsung nieuwtjes vanuit Milaan en Londen.

Volgende week maandag organiseren de Koreanen namelijk een perspresentatie in Londen. Ik zal daarbij aanwezig zijn. Wat men precies in de Engelse hoofdstad zal gaan presenteren wordt nog even geheim gehouden, maar naar alle waarschijnlijkheid zal er ook een nieuwe Smartphone onthuld worden.

De afgelopen dagen zagen we in het geruchtencircuit onder andere de B5100 (foto hieronder) opduiken en Samsung startte vorige week zelf een 'teaser website' met countdown klok tot de Londense presentatie.

Ik denk overigens niet dat de Samsung Teaser op de B5100 zal slaan. Dat wordt namelijk, getuige de gelekte specs, hooguit een mid-range smartphone met een 3.2 megapixel camera, LED flitser, UMTS/HSPA en WiFi. We zullen zien.

Eerder deze week staat overigens ook al een Samsung presentatie gepland. In Milaan wordt op 11 Juni de nieuwe Samsung Armani Phone gepresenteerd, een toestel waarover de afgelopen maanden ook al gespeculeerd werd. Kortom, genoeg Samsung nieuws op komst!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.