Toestellen
13 mei 2006 - Ron Smeets

Nieuwe Samsung Ladyphone

Cowgirl Elske spotte hem enkele dagen geleden al online op een of andere beurs in Moskou. De foto's en specs waren toen nog wat aan de kleine kant.

Akihabara heeft inmiddels de complete specs en enkele gedetailleerde foto's weten te bemachtigen, waarvoor dank!

Zoals eerder al gemeldt is de E500 bedoeld als opvolger voor de razend populaire E530 ladyphone. Wat als eerste opvalt is het bijzondere design, gebaseerd op Botticelli's Birth of Venus (toepasselijk) en natuurlijk ook de opmaakspiegel aan de voorzijde van het toestel die in werkelijkheid ook een display is.

Qua specs is het geen bijzonder high tech GSM, maar daar zitten de meeste dames ook niet op te wachten. Een 1.3MP cam, MP3 speler en 80Mb geheugen is het wel zo ongeveer.

Verder wordt er nogal veel gesproken over de Mobile Beauty Box software, maar dat is feitelijk niet meer dan een foto applicatie om foto's van je eigen hoofd te voorzien van andere, voorgeprogrammeerde, kapsels of om twee foto's van je vriendinnen te 'morphen' om te zien hoe de een er zou uit zien met de 'anders' kapsel. Of dat nu het USP worden voor deze lady GSM waag ik te betwijfelen. . .Gerelateerde links:
Nieuwe fashion phone van Samsung
Stereotyp dames GSMmetje
GSM Lady, mobiel bellen maar dan speciaal voor vrouwen.
For Ladies only...
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.