Accessoires
17 maart 2011 - Ron Smeets

Nieuwe Samsung Galaxy Tab 8.9 teaser (video)

Samsung zal in Orlando, tijdens de CTIA, volgende week, hoogstwaarschijnlijk de 8.9 inch versie van de Galaxy Tab presenteren. Dat bleek al uit een screenshot van de uitnodiging voor Samsung's persconferentie.

Gisteren heeft de Koreaanse fabrikant een nieuwe teaser video online gezet waarin het silhouet van de Galxy Tab 8.9 heel even te zien is. Niet echt spannend, maar ik wilde jullie het filmpje toch niet onthouden ;-))

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.