Nieuws
03 februari 2015 - Ron Smeets

Nieuwe Samsung Galaxy (S6) onthulling definitief op 1 maart in Barcelona Koreaanse fabrikant presenteert nieuwe toestel(len) tijdens Galaxy Unpacked Event

Wie nog mocht twijfelen aan het feit of Samsung tijdens het MWC in Barcelona de nieuwe Galaxy S smartphone(s) gaat onthullen kan nu gerust zijn. De Koreaanse fabrikant heeft vandaag de officiele uitnodigingen voor het event op 1 maart verzonden.

De titel van het event, Galaxy Unpacked 2015, kan gezien worden als het ultieme bewijs dat die avond in ieder geval de Galaxy S6 uitgepakt gaat worden. Verder toont de afbeelding alleen nog een gebogen lijn. Geen toestelcontouren of andere hints. Ja, als je een beetje ver zoekt dan zou je in de lijn een aanwijzing kunnen zien voor een toestel met een gebogen scherm; de Galaxy S6 Edge wellicht?

De afgelopen dagen doken weer diverse Galaxy S6 geruchten op. Over prijskaartjes, de schermgrootte en processor perikelen. De komende weken zullen de Galaxy S6 geruchtenmolens ongetwijfeld nog vele overuren draaien, maar we weten nu wel dat aan alle speculatie op 1 maart, vanaf 18u30, in Barcelona een eind komt.

Samsung heeft overigens ook een speciale website voor het Galaxy Unpacked evenement gemaakt. Daarop is nu nog niet veel te zien maar liefhebbers kunnen zich wel inschrijven voor updates.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.