Geruchten
15 december 2009 - Ron Smeets

Nieuwe ROM van de HTC HD2 gelekt

Op het XDA Developers Forum is een nieuwe ROM versie uitgelekt (zie screenshot na de klik) voor de HTC HD2. Als de geruchten kloppen dan zouden in versie 1.61, die nog niet officieel beschikbaar is, enkele irritante bugs gefixed zijn.

Gesproken wordt onder andere over de Pink splodge fix, een oplossing voor de roze waas die op sommige foto's die met de HD2 gemaakt worden die zien is.

. Verder wordt melding gemaakt van een betere netwerk ROM (zender/ontvanger) en kleine aanpassingen in de agenda en owner settings. (Thanx Acizane) HTC-HD2-ROM-161-Screen

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.