Geruchten
04 september 2007 - Ron Smeets

Nieuwe ROKR U9 lijkt op de PEBL

Als deze geruchten kloppen dan kijken we hier (foto’s hiernaast en na de klik) naar de nieuwste versie van de Motorola ROKR, de U9.

Voor de afwisseling heeft de Amerikaanse toestelfabrikant deze keer eens niet voort geborduurd op het ontwerp van de RAZR.

Dat wil overigens ook niet zeggen dat men een nieuw, fris, design heeft bedacht. In een oogopslag zie je namelijk overduidelijk de gelijkenis tussen de nieuwe ROKR U9 en de PEBL.

Kwa specs wordt de ROKR U9 voorzien van een QVGA display, Stereo Bluetooth, 25MB intern geheugen en een microSD kaart voor extra opslag. Echt plat is deze nieuwe ROKR met 16.4mm helaas niet.Gerelateerde links:
Foto's van de derde generatie ROKR
Komst ROKR E2 definitief aangekondigd
Twee nieuwe ROKR modellen?
Geen iTunes maar iRadio op ROKR E2
Nieuwe Moto ROKR E6 in China uitgebacht
ROKR ook afgeschoten door Wired
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.