Toestellen
09 november 2005 - Ron Smeets

Nieuwe RAZR met iTunes

Motorola doet er alles aan om de immense populariteit van de RAZR zo ver mogelijk op te rekken. Zo zijn al de nodige opvolgers de revue gepasseerd.

De volgende in het rijtje is de V3i en iedereen kan wel raden waar die 'i' voor staat (niet stiekem spieken in de titel hè ;-).

Juist, deze RAZR wordt de volgende iTunes GSM, maar onduidelijk is nog of ook nu weer de 100 song limiet wordt gehanteerd. De reactie van Allan Blair, PR Manager van Motorola in Engeland doet in ieder geval vermoeden dat er achter de schermen nog driftig over onderhandeld wordt tussen Apple en Motorola.

Behalve de iTunes optie zal de V3i ook in andere opzichten beter voor de dag komen. Zo is de 0,3 MP cam vervangen door een 1,23MP versie met 8x digitale zoom. Mocht Apple de 100-song limiet laten varen, dan kan kan de standaard aanwezige 12Mb opslagruimte door middel van TransFlash memory cards ge-upgrade worden.Gerelateerde links:
De RAZR als 'candybar' slimphone
Nieuwe 'RAZR' al goedgekeurd door FCC
iTunes versie van de RAZR op komst
Samsung komt met eigen RAZR
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.