Geruchten
14 oktober 2005 - Ron Smeets

Nieuwe 'RAZR' al goedgekeurd door FCC

De Motorola RAZR is een populair toestel. Al weken circuleren de foto's en berichten over de V2 en V3x, opvolgers die wel meer kunnen maar er niet wezenlijk anders uit zien.

Naar nu schijnt heeft Motorola gisteren de FCC goedkeuring gekregen voor een toestel dat de derde generatie RAZR's moet inluiden. Formeel heeft de nieuwe ultra-platte clamshell het typenummer E1070 meegekregen, maar dat zal om administratieve redenen gedaan zijn.

In ieder geval zijn de eerste foto'e en specs al 'gelekt' op het web. Zo is de nieuwe RAZR ook UMTS geschikt en heeft hij een MiniSD card slot, twee cam's waaronder een MP cam en draait ie onder Java/Linux OS.

Wanneer en waar (waarschijnlijk de VS) het toestel het daglicht zal zien is nog niet bekend. Volgens Phonescoop zou het toestel onder de typenaam V3x uitgebracht worden, maar gezien het feit dat Motorola op haar website al een V3x aankondigt lijkt mij dat zeer onwaarschijnlijk,

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.