Toestellen
05 mei 2006 - Ron Smeets

Nieuwe platte slider van Samsung

In Nederland is de Koreaanse toestelmaker nog volop bezig met de promotie van haar platte slider GSM, de D520, maar Samsung zou Samsung niet zijn als de opvolger niet al op de plank zou liggen.

Dus, geheel in stijl, hebben ze vandaag al de E900 aangekondigd, opnieuw een platte en stijlvolle slider, net als de pas geintroduceerde D520.

Met z'n 16.5mm is ie overigens een half 'puntje' dikker dan zijn iets oudere broertje, maar dat mag geen naam hebben. Het display is daarentegen weer ietsje groter, maar ook dat (2.5mm) is te verwaarlozen.

Andere, duidelijkere, verschillen zijn de 2MP cam in plaats van een 1.3MP versie, de zwarte look and feel van het menu en de aanwezigheid van een microSD kaart.Gerelateerde links:
Ultraplat 3G toestel van Samsung
Touchscreen slider van Samsung
Platte slider van LG
Samsung's platte slider gelanceerd
'Tweeweg' slider van LG
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.