Geruchten
25 januari 2013 - Ron Smeets

Nieuwe (pers)kiekjes van de BlackBerry Z10

30 januari komt snel dichterbij en dus zal het aantal BlackBerry 10 geruchten en 'lekken' de komende dagen ook wel rap stijgen.

Hiernaast en -onder staan twee nieuwe perskiekjes van de BlackBerry Z10; een van de vermeende nieuwe BlackBerry 10 toestellen die over enkele dagen onthuld moeten gaan worden. Veel nieuws is op deze afbeeldingen niet te zien. Het is dan ook niet de eerste keer dat de BlackBerry Z10 opduikt in het geruchtencircuit ;-)

BB-Z10-Rumor-2501-a BB-Z10-Rumor-2501-b

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.