Toestellen
24 september 2005 - Ron Smeets

Nieuwe Palm Treo met Windows Mobile!?

Insiders zeggen niet verrast te zijn door dit bericht omdat Palm na de jarenlange concurrentiestrijd tussen haar eigen OS aan de ene kant en Windows Mobile devices aan de andere kant de financiele uitputting nabij is.

Toch mag je het redelijk verrassend noemen dat de volgende generatie Palm Treo's (700-serie) waarschijnlijk met hetzelfde Windows Mobile OS uitgerust zal gaan worden.

In verschillende persberichten van Microsoft, Palm en Verizon zeggen de drie samenwerkende partijen maandag een gezamenlijke perpresantiatie te zullen houden. Volgens insiders zal dan dus ook de nieuwe Palm Treo 700 gepresenteerd worden, voorzien van het Windows Mobile OS.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.