Geruchten
08 december 2008 - Ron Smeets

Nieuwe Palm Smartphone gespot?

Uit betrouwbare bron heb ik enkele dagen geleden vernomen dat Palm begin volgend jaar (2009) met groot toestelnieuws zal komen.

Begin dit jaar (2008) werd al druk gespeculeerd over de komst, begin 2009, van de eerste nieuwe toestellen met het Palm II, of Nova, besturingssysteem.

Dit weekend kwam ik dit (foto hiernaast en -onder), nog merkloos, swivel toestel tegen op een Taiwanese site en ik moest direct aan een Palm device denken.

Waarom? Ten eerste vanwege de doorzichtige toetsen op het qwerty toetsenbord. Ten tweede vanwege de ronde 'hoeken' van het toestel en ten derde omdat de laatste Palm, de Treo 800, ook in Taiwan (door HTC) gemaakt wordt.

Ik kan er natuurlijk helemaal naast zitten maar dat zien we dan wel weer. Intussen hoor of lees ik graag wat jullie er van vinden.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.