Geruchten
30 april 2009 - Ron Smeets

Nieuwe Palm met WebOS gespot

Het is een fotootje van niets. De kwaliteit lijkt wel een beetje op die van de eerste Samsung Android van een tijdje geleden die kort daarna gecensureerd werd op verzoek van de fabrikant.

Maar goed, volgens de bron zou dit wel de eerste foto moeten zijn van de tweede Palm smartphone met het nieuwe WebOS. Zoals je kunt zien lijkt hij kwa vorm en uiterlijk wel een beetje op een Centro met een iets groter display en ietwat kleiner toetsenbord.

Over specs en dergelijke is op dit moment verder nog helemaal niets bekend. Er wordt nog wel gesproken over een mogelijke releasedatum in de herfst.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.