Toestellen
25 oktober 2014 - Ron Smeets

Nieuwe Oppo N3 teaser onthult datum van de onthulling Eind deze maand in Singapore

Ruim drie weken geleden doken enkele vermeende kiekjes op die van de Oppo N3 zouden zijn (foto hiernaast). Daarop was te zien dat het toestel een bijzondere, draaiende, camera heeft die zowel voor normale foto;s als selfie's te gebruiken is. Een ietwat andere benadering dan HTC gisteren onthulde met de Desire Eye die twee 13 megapixel camera's heeft.

Maar goed, Oppo liet vorige maand ook al weten dat de lancering van de N3 in oktober zou plaatsvinden. Een nieuwe teaser onthulde vandaag de datum: de 29e, in Singapore.

Natuurlijk is nog niet bekend of, en zo ja wanneer, de Oppo N3 naar Europa (en Nederland) komt, maar op de afbeelding zie je wel de Eifeltoren en enkele andere, wereldwijde, markante bezienswaardigheden. Zomaar een tekening of een hint naar een wereldwijde lancering en beschikbaarheid. Dat zal moeten blijken. Hoe dan ook, ik zou de Oppo N3 zeker wel even willen uitproberen als er inderdaad een draaibare camera op zit.

Bron: Oppo (Tweet)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.