Geruchten
29 juni 2007 - Ron Smeets

Nieuwe O2 XDa, de Helen, gespot

Bij een van de Arabische Windows Mobile sites zijn een groot aantal foto's en specs opgedoken van een nieuwe O2 XDa slider, de Helen.

Het is en 3G toestel met Windows Mobile 6 OS en indrukwekkende specs: Quad-band GSM inclusief GPRS, EDGE en UMTS, een 2MP camera plus een VGA cam voor videobellen, WiFi, Bluetooth, FM Radio, een 520MHz Marvell PXA Processor, 64MB RAM, 256MB ROM en een microSD geheugenkaart.

Welke toestelfabrikant 'achter' het ontwerp en de productie van de 'Helen' zit is nog niet bekend. Het toestel zou nog voor het eind van het jaar in Azie op de markt moeten komen.

Meer foto's:Gerelateerde links:
HTC Herald en Elf naar O2 als de Xda Terra en Nova
Volgende O2 XDA, de Apollo, komt er aan
Fully Loaded Smartphone, de 'Xda Flame' voor O2?!?
ASUS Smartphones voor O2 en Vodafone op komst
HTC Artemis als O2 Xda Orbit in de winkels
HTC Excalibur als O2 Xda Cosmo naar Duitsland
HP versie van de XDA Atom op komst?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.