Nieuws
26 september 2011 - Ron Smeets

Nieuwe Nokia Store client (beta) voor Symbian toestellen

De 'Nokia Winkel' waar natuurlijk het meest naar uitgekeken wordt is de Windows Phone Marketplace ;-) Voor Symbian(^3 en Anna) gebruikers komt er binnenkort echter ook een nieuwe versie van de bestaande Nokia Store client.

Daarin is de navigatie vereenvoudigd, sneller en dus gebruiksvriendelijker gemaakt. Hieronder kun je een korte demo van  Nokia Store Beta 3.16 bekijken. Deze is via Nokia Betalabs te downloaden.

Je moet dan wel over een van de volgende toestellen beschikken: De Nokia C6-01, C7-00, E7-00, N8-00 of de X7-00. Zo op het eerste gezicht heeft Nokia weer een stapje in de goede richting gezet maar ik vind de Nokia Store, qua gebruiksvriendelijkheid, nog steeds achter blijven bij de andere (Android en Apple) varianten. Daarbij moet ik wel nog even vermelden dat de operator billing optie van Nokia wel een (groot) voordeel is.

http://www.youtube.com/watch?v=zxWos_yUB9A
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.