Geruchten
01 december 2008 - Ron Smeets

Nieuwe Nokia slider gespot?

Eldar Murtazin van het Russische Mobile-Review postte dit weekend onderstaande foto van een onbekend toestel op zijn eigen blog. De vraag die hij stelt ligt voor de hand: Welk toestel is, of beter gezegd, wordt dit.

Inmiddels heeft hij ruim 50 reacties binnen en verreweg de meeste bezoekers gaan er van uit dat dit een nieuwe Nokia wordt. De beste aanwijzing daarvoor vind je op de 'o' toets. Daarop staat namelijk het typisch voor een Nokia herkenbare 'i' icoontje (rechts naast het getal '0').

De kans is groot dat we binnen nu en 24 uur meer weten. . .

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.