Nieuws
08 november 2007 - Ron Smeets

Nieuwe Nokia N-Series op 13 November in Espoo

Mmmh, ik heb nog geen uitnodiging gezien ;-) maar Nokia organiseert volgende week dinsdag een toestelpresentatie in haar hoofkantoor in Espoo, zo luiden de berichten op Howard Forums.

Welk toestel daar gepresenteerd gaat worden is nog niet bekend, maar ik zou mijn geld zetten op de N82 die de afgelopen dagen en weken al meerdere keren in het geruchtencircuit opgedoken is.

Tot nu toe hebben een drietal bloggers zich al laten ontvallen daar aanwezig te zullen zijn, Mark van The Nokia Blog, Stefan van IntoMobile en PseudoFinn. De 'Lucky Bastards' ;-)))Gerelateerde links:
Nokia N82 'officieus' bevestigd
Nokia N82 in het wild gefotografeerd
Is dit de Nokia N82?
Foto's en specs van de Nokia N81 en N82 gelekt
Nieuwe foto's van de Nokia N82 opgedoken
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.