Toestellen
09 maart 2009 - Ron Smeets

Nieuwe Nokia Musicphone op komst?

Aanstaande woensdag, 11 maart om 10 uur in de ochtend, zal Nokia een nieuw muziek product presenteren. Dat is althans de tekst die we kunnen lezen op de uitnodiging voor de online presentatie op die dag.

'Your Music Player is Ringing' lijkt er op te duiden dat de Finnen die dag een nieuwe music phone gaan onthullen. De vraag is nu natuurlijk of dit een XpressMusic model wordt of toch een langverwachte nieuwe N-Series met touchscreen. Ik hoop op het laatste. En jullie?

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.