Accessoires
07 september 2012 - Ron Smeets

Nieuwe Nokia Luna headsets kunnen draadloos opgeladen worden

De eerste Luna headsets van Nokia , die wel wat weg hebben van de Jabra Stone, werden vorig jaar al gepresenteerd. De nieuwe modellen die nu onthuld zijn kunnen, net als de Nokia Lumia 920 en 820, draadloos opgeladen worden.

De Finse fabrikant lanceerde enkele dagen geleden haar nieuwste Lumia Windows Phone 8 toestellen samen met enkele draadloze accessoires (zoals een JBL speaker dock) die eveneens gebruikt kunnen worden om de Lumia 920 en 820 op te laden. De nieuwe Lumia headsets kunnen dus ook op die manier van stroom voorzien worden.

De Luna headsets wegen, zonder accudock, amper 5 gram en met een volle batterij kun je er 8 uur mee bellen. Hieronder staat een korte demovideo van de Luna headsets en 'Nokia Wireless Charging'.

Nokia-Luna-Headsets 

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.