Geruchten
06 maart 2014 - Ron Smeets

Nieuwe Nokia Lumia's op 19 april?

Het inmiddels beruchte @evleaks twitter account hoeft maar iets te roepen of iedereen duikt er op. Dat komt natuurlijk ook omdat ze het al meer dan eens bij het rechte eind hadden in de afgelopen maanden.

Het nieuwste gerucht is dat Nokia op 19 april aanstaande een event gepland zou hebben staan. Wetende dat twee weken daarvoor Microsoft's Build Conferentie gehouden wordt, waar hoogstwaarschijnlijk Windows Phone 8.1 officieel onthuld zal worden, maakt het gerucht dat Nokia op 19 april wellicht nieuwe Lumia's gaat presenteren een stuk aannemelijker.

Natuurlijk is het eerst afwachten of het allemaal klopt. De afgelopen maanden zijn wel enkele nieuwe Lumia's in het geruchtencircuit opgedoken; met name opvolgers van de instap en mid-range modellen. In Barcelona werden alleen de X-Series, met Android, modellen gepresenteerd dus nu is het weer de beurt aan Windows Phone Nokia's om uit de hoge hoed getoverd te worden. De Finnen moeten natuurlijk eigenaar Microsoft wel te vriend blijven houden want voor je het weet sta je in de etalage ;-))

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.