Geruchten
26 maart 2014 - Ron Smeets

Nieuwe Nokia Lumia's komen op 2 april

Dat Nokia ergens in april een of meerdere nieuwe Lumia's gaat onthullen is geen nieuw gerucht meer. Aanvankelijk werd 19 april als mogelijke datum genoemd; ruim na de officiële lancering van Windows Phone 8.1 (Blue) begin van de maand tijdens de Microsoft Build conferentie in San Francisco.

Nu wordt echter 2 april, de dag dat Microsof Build van start gaat, genoemd als datum voor de onthulling van nieuwe Lumia's. Nokia zou die dag in San Francisco een persconferrentie houden. De uitnodiging daarvoor is al verstuurd.

OF het nu 2 of 19 april wordt; nieuwe Lumia's zullen er zeker komen op het moment dat Windows Phone 8.1 gepresenteerd wordt, of kort daarna. Natuurlijk hadden Microsoft en Nokia gehoopt dat de overname voor 1 april afgerond was en ze 2 april als 'een bedrijf' nieuwe onthullingen konden doen, maar dat wordt nog een paar weken uitgesteld ;-)

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.