Geruchten
14 december 2012 - Ron Smeets

Nieuwe Nokia Lumia met Windows Phone 8 gespot

Online is een foto opgedoken van een mogelijk nieuwe Nokia Lumia. Specs zijn er nog niet dus we kunnen alleen naar het design kijken.

Het toestel lijkt relatief groot te zijn (of de persoon die hem vasthield had kleine handjes ;-)). Het afgeronde design aan de boven en onderzijde wekt de suggestie dat dit misschien een mid-range toestel wordt, maar dat is pure speculatie. Hij heeft namelijk niet het bekende Lumia 900/920 uiterlijk.

Verder valt ook op dat deze Nokia wat veel 'loze' ruimte heeft boven en onder het display. Onder wordt deze ruimte natuurlijk wel voor een groot deel ingenomen door de 'Windows toetsen'. Het feit dat de 'Family Room' applicatie zichtbaar is wijst op een Windows Phoen 8 toestel. Die app is namelijk (nog) niet voor Windows Phone 7.5 toestellen beschikbaar. Laat maar horen wat jullie er van vinden.

De grote foto (een beetje 'ingezoomd'): Nokia-Lumia-WP8-Gespot-1412

En de hele foto zoals die online verscheen bij MyNokiaBlogNokia-Lumia-WP8-Gespot-1412-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.