Accessoires
29 september 2007 - Ron Smeets

Nieuwe Nokia headset op komst

De tekening hierboven is het enige zichtbare bewijs voor de nieuwste Nokia Bluetooth headset, de BH-101, die ter goedkeuring bij de FCC aangeboden is.

Alle andere documenten en foto's worden door de FCC, op verzoek van Nokia, voorlopig nog geheim gehouden voor het grote publiek.

Op de tekening wordt de headset op ware grootte afgebeeld. Letwel, dat is voordat de afbeelding door ons CMS passend gemaakt werd voor plaatsing.

Klik hier om het bestand op ware grootte te zien.Gerelateerde links:
FCC lekt weer een HTC
FCC krijgt nieuwe Nokia musicphone in 'handen'
Nokia N93i bij de FCC opgedoken als de N00
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.