Geruchten
09 mei 2007 - Ron Smeets

Nieuwe Nokia Fashion Phone, de 7500 ?!?

Ik kwam zojuist op twee plekken een nieuwe Nokia Fashion Phone gerucht tegen. Volgens de berichten zou Nokia op het punt staan, of in ieder geval bezig zijn met de ontwikkeling, een nieuwe Fashion Phone in de markt te zetten, de 7500 (foto).

Het toestel zou een trendy, 90-er jaren, zwart design combineren met moderne specs zoals een OLED scherm (320x240 pixels), 2MP camera met flits, USB 2.0, Bluetooth 2.0, FM Radio, MP3 speler, een 512MB geheugenkaart en Symbian S40 operating systeem, zo meldt PC Welt (Duits).

Behalve de Duitse site heeft JustAMP twee xml-links van nieuwe Nokia modellen gepubliceerd, de 6263 WCDMA en de 7500, Fashion Phone.

Op onderstaande foto zijn ook de afmetingen van het toestel te zien.Gerelateerde links:
Meer foto's van de Nokia 8600 'Luna'
Release Nokia Fashion High Phone (8600) aanstaande?
Is dit de Nokia 7088?
Design uitvoering van de Nokia 7373
Nokia breidt de L'Amour collectie uit
Nokia reageert op N83 geruchten
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.