Geruchten
05 september 2007 - Ron Smeets

Nieuwe Nokia E-Series gespot?

Dat meldt althans JustAMP naar aanleiding van een foto die zij hebben weten te bemachtigen.

Daarop is een Nokia prototype te zien met rechtsboven de type-aanduiding EXX wat er natuurlijk op kan duiden dat dit een nieuw toestel in de E-Series wordt.

Opvallend is wel dat er geen S60-menutoets op dit prototype te zien is. Er zitten daarentegen wel weer een viertal dedicated toetsen op voor Email, Agenda, Internet en Contacts.

De vraag is nu natuurlijk of deze, ietwat goedkoop en tegelijkertijd compact uitziend toestel uiteindelijk, als het überhaupt op de markt komt, ook zonder het beproefde Symbian OS in de winkels zal liggen.

Wordt het een low-budget E-series, of zou dit het eerste prototype zijn van een Touchscreen Nokia? Voor dat laatste lijkt het display dan wel weer wat aan de kleine kant. Kwestie van afwachten dus.Gerelateerde links:
Nokia E-Series in Hello Kitty uitvoering
Low-end E Series toestel van Nokia
Tijd over? Haal je Nokia E65 uit elkaar. . .
Nokia E65 krijgt WiFi en VoIP
Nokia E90 Communicator
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.