Nieuws
22 maart 2012 - Ron Smeets

Nieuwe MVNO met 'Karma' op komst

Vanochtend werd ik via twitter geattendeerd op de teaser website van een nieuwe mobiele provider (MVNO), Yourkarma genaamd.

Wat die precies gaan aanbieden in Nederland is nog niet bekend, maar hun slogan is: "Old providers do it with fear. We do it with Karma." Verder staat in de titelbalk van de website ook nog "We like things simple and honest". Mmmh, een eerlijke mobiele provider. Dat maakt nieuwsgierig. Ik heb mij alvast aangemeld voor het ontvangen van informatie.

Een korte zoektocht kwam uit bij een bedrijf dat zowel in Amsterdam als New York gevestigd is; Karma Technologies. Dat is ook de eigenaar van de domeinnaam. Ze hebben ook al een twitter en facebook account maar daar wordt ook nog geen extra informatie gegeven. Wie meer wilt weten over wat Karma nu precies is: Lees deze Wiki.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.