Toestellen
06 december 2007 - Ron Smeets

Nieuwe muziek slider van Samsung, de F250

De Koreaanse toestelmaker steekt momenteel hier in Nederland veel marketing Euros in de introductie van de G800.

Een van de volgende modellen die al in de rij staat om de winkels te bestormen is de F250, een mid-range slider musicphone. Het toestel wordt, zo meldt de fabrikant, om te beginnen in Rusland op de markt gebracht.

De F250 heeft uiterlijk wel iets weg van de N81 en dat zal zeker geen toeval zijn als je het mij vraagt. Vergelijk zelf de foto's maar die onder aan dit bericht staan.

Qua specificaties is de F250 best goed voorzien: tri-band GSM met GPRS en EDGE, een 1.3MP camera, 2 inch kleuren display (128x160), Bluetooth, USB (beide 2.0), 20 MB intern geheugen en voor de opslag van je MP3-tjes kan er ook een microSD kaart in van maximaal 2GB.

Het prijskaartje van de F250 zal rond de 190 Euro bedragen en hij zal naar verwachting ergens tussen januari en maart in de winkels verschijnen. Nog een foto van het toestel:

En zoals beloofd nog enkele foto's van de F250 en N81 om te vergelijken.

De F250, open en dicht

De N81, dicht en openGerelateerde links:
Samsung F330 ook voor de Kerst naar Nederland
Verslag van het Samsung City Event
Samsung F330 musicphone geintroduceerd
Samsung Ultra Video (F510) en Ultra Music (F300)
De X530 en E250, twee nieuwe Samsung sliders
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.