Geruchten
14 februari 2009 - Ron Smeets

Nieuwe Motorola's opgedoken

Als we de berichten uit het kamp van Motorola mogen geloven dan is de Amerikaanse fabrikant niet van plan om in Barcelona nieuwe toestellen aan te kondigen. Per mail heeft Motorola diverse media namelijk al laten weten dat men daar dezelfde toestellen zal laten showen die begin Januari ook op de CES aanwezig waren.

Toch lekten gisteren enkele (relatief) nieuwe Motorola's uit: de QA4, QA1 en VE66LX. Alle drie sliders. De QA4 (foto hiernaast) lijkt het de meest interesante van de drie te zijn. Dit toestel is onder andere van een volledig (2.8 inch) touchscreen voorzijde.

De VE66LX is niet echt nieuw. Dit is namelijk de luxe uitvoering van de VE66 en bovendien werd deze een week of twee geleden al eens gespot.

Het derde toestel, de QA1 is een slider met een volwaardig qwerty toetsenbord. De aanwezigheid van het AT&T logo doet vermoeden dat dit toestel alleen in de VS op de markt zal komen.

Veel meer specs en info over prijzen en releasdata is op dit moment nog niet voor handen. De vraag is nu natuurlijk of de fabrikant die toch ook mee zal nemen naar het Mobile World Congress. We zullen zien. De foto's:

VE 66LX
motorola-ve66lx
motorola-ve66lx-2

QA1
motorola-qa1-2
motorola-qa1

QA4
motorola-qa4-2

Via: Mobile Review

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.