Geruchten
10 oktober 2007 - Redactie MobileCowboys

Nieuwe Motorola's gespot tijdens presentatie

Onze vrienden van GSM Helpdesk zijn goed bezig ;-). Na de nieuwe foto's van de drie nieuwe Samsung Smartphones hebben ze ook enkele, zij het ietwat wazige, kiekjes (meer foto's na de 'Lees meer') weten te bemachtigen van een viertal nieuwe Motorola toestellen waarmee de Amerikaanse toestelmaker zo te zien toch eindelijk eens wil afrekenen met het RAZR syndroom.

De SKARVEN (foto hierboven) wordt een zogenaamde kick-slider Camphone die voorzien gaat worden van een 8 megapixel camera met optische zoom. Het toestel op de foto heeft wel iets weg van de eerder gespotte ROKR E7, maar misschien nog meer van de RIZR Z10. De foto hierboven is iets te wazig om dat zeker te kunnen zeggen.

De tweede in de rij is de X PIXL zal, zoals de (code)naam al doet vermoden, ook een Camphone worden maar dan in een Candybar uitvoering en met een 5 megapixel camera. De waarschijnlijke typenaam zal Z12 worden.

De derde nieuwe Motorola heeft een naam die bij ons Nederlanders wel goed zal vallen, TEXEL. Natuurlijk zal ook dit nog een voorlopige codenaam zijn, maar dat mag de pret niet drukken. Het toestel wordt een Musicphone en zal dus waarschijnlijk met een ROKR typeaanduiding uiteindelijk in de winkels verschijnen. Net als de ROKR E8 zal ook bij de TEXEL het keypad in verschillende vormen (letters en cijfers) op het touchscreen display kunnen worden getoond. Mototola noemt dit de zogenaamde Morph Technologie.

De laatste die gespot werd tijdens de presentatie van Motorola is de GENGHIS, een Smartphone voor de zakelijke markt a-la Q9(m) en met een volwaardig qwerty toetsenbord. Vermoedelijk zal dit toestel worden gepositioneerd als een instap-model voor de zakelijke gebruiker en dus niet al te veel toeters en bellen hebben.

De X-PIXL

De TEXEL

De GENGHIS

Via: GSM HelpdeskGerelateerde links:
Motorola ROKR E7 gespot?
Motorola's SideKick, de Zante aka Q900
Motorola RIZR Z10 geruchten bevestigd
Nieuwe ROKR U9 lijkt op de PEBL
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl