Geruchten
14 mei 2007 - Ron Smeets

Nieuwe Motorola wordt de RAZR Z8

Zoals ik al vermoedde bij het zien van de foto’s die de afgelopen dagen boven water kwamen van een van de nieuwe Motorola toestellen die woensdag in Londen gepresenteerd gaan worden is de LAZR niet veel meer dan weer een variatie op het thema RAZR.

Sterker nog, zelfs de naam blijft hetzelfde. Met dank aan Tim van GSMHelpdesk die het toestel vorige week al in zijn handen gehad heeft (helaas mocht hij geen foto’s maken) weten we inmiddels dat de officiële naam van het toestel de RAZR Z8 gaat worden. Op zich wel een leuke combinatie met de RIZR Z8 ;-)

Daarmee bevestigd Motorola nu dus ook zelf dat de RAZR Z8 geen vernieuwend toestel is maar een nieuwe uitvoering van een beproefd model.

Feitelijk zijn, zo meldt Tim ons, het grotere display aan de voorzijde en de 2MP camera de enige echte nieuwe features op de RAZR Z8.Gerelateerde links:
Meer foto's van de Motorola LAZR
Motorola ROKR E6 met iPhone look-and-feel
Vier nieuwe Motorola's op komst
Is dit de Motorola LAZR?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.