Toestellen
04 februari 2006 - Ron Smeets

Nieuwe Motorola voor de Koreaanse markt

Koreanen zullen er niet vreemd van opkijken. De uitdrukking 'nieuwe dag, nieuwe GSM' wordt daar soms meermalen per dag gebezigd.

Wat echter aan deze realease opvaltis dat het toestel niet van Samsung, Pantech of een van de vele andere Koreaanse merken afkomstig is, maar van het Amerikaanse Motorola.

Het feit dat Motorola deze platte slider met name voor de Aziatische markt ontwikkeld heeft is meteen in de naam terug te vinden, geen vierletterig klinkerloze typering, maar simpelweg MS600.

Het toestel is voorzien van een camera en MP3 speler en heeft qua uiterlijk nog wel de populaire Westerse Motorola kenmerken van o.a. de RAZR.Gerelateerde links:
Motorola Q komt niet naar Europa
Vijf nieuwe Motorola's op komst
Nokia en Motorola groeien het snelst
3.2 Megapixel Motorola te koop in Korea
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.