Geruchten
12 maart 2008 - Ron Smeets

Nieuwe Motorola toestellen op de CTIA?

De video is inmiddels op last van Motorola alweer oflline gehaald, maar op YouTube heeft even een filmpje gestaan dat afkomstig zou zijn van de fabrikant zelf en waarin een aantal nieuwe toestellen te zien zijn die vermoedelijk tijdens de CTIA (startend op 1 April) officieel aangekondigd zullen gaan worden.

Gesproken wordt onder andere over de 5 megapixel camphone (foto hierboven) die in samenwerking met Kodak ontwikkeld is en die we al eens eerder in het geruchtencircuit hebben zien opduiken.

Verder duikt ook de Ming2 / Moto A1600 (foto hieronder) op in de betreffende video. Ook een toestel waarover al eens eerder gespeculeerd werd.

Het derde toestel dat te zien is, is een Windows Mobile variant van de Q9 Smartphone (foto hieronder). Tot slot wordt ook nog een nieuwe muziek-slider getoond (foto helemaal onderaan) die wel wat weg heeft van de Z10

Als deze geruchten kloppen, dan zou dit eindelijk weer eens een beetje goed nieuws zijn voor de noodlijdende Amerikaanse toestel fabrikant.Gerelateerde links:
Is dit de Motorola A810?
Opvolger van de Motorola MING gespot?
Motorola Zine Z12 komt er aan
Nieuwe Motorola MING gepland voor Q2 '08
Motorola Z9 te koop op eBay
Foto en specs van de Motorola Z12 (Skarven) uitgelekt
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.