Geruchten
18 december 2007 - Ron Smeets

Nieuwe Motorola MING gepland voor Q2 '08

Eind vorige week deden de eerste geruchten over een opvolger voor de Motorola MING de ronde.

Volgens de Taiwanese topman van Motorola, Bill Chen, is het de bedoeling dat de MING 2, of A1600, in het tweede kwartaal van 2008 op de markt gaat komen.

In tegenstelling tot zijn voorganger zullen van de MING 2 direct twee uitvoeringen uitgebracht worden, een instap- en een high-end model.

Over de specs van beide uitvoeringen heeft de Motorola topman weinig gezegd. Alleen dat ze voorzien zullen zijn van 2.5G support en dat is, zeker voor de high-end uitvoering, natuurlijk wat aan de magere kant. Je zou toch zeker UMTS en zelfs HSDPA mogen verwachten in 2008, of niet?Gerelateerde links:
Opvolger van de Motorola MING gespot?
Motorola MING eerst naar Hong Kong
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.